суботу, 21 жовтня 2017 р.

Дівчина-мрія: розумна, красуня, ще й смачно готує!

Все це про студентку MiniBoss Business School - Олександру Алексєєву!


Олександра Алексєєва – студентка MiniBoss Business School – у свої 14 вже чітко знає чим планує займатися в майбутньому. Її мрія – власний ресторан у Римі з українсько-італійськими стравами у меню, де вона не просто директор чи власниця, а шеф-кухар даного закладу!

Любов до приготування страв у дівчинки проявилася ще в ранньому дитинстві. Перший кулінарний експромт у 7 років виявився не просто вдалим, а настільки смачним, що після сімейної вечері батьки ще довго згадували її смак. Олександра росла, а разом з нею і любов до кулінарії. Страви її авторського приготування ставали все більш вишуканими та складнішими. З часом у дівчинки зародилася ідея про професійне вдосконалення своїх вмінь і створення власних унікальних рецептів! А у мами з’явилася не просто донечка, а справжня помічниця й чарівниця на кухні.


MiniBoss Business School – це важливий життєвий етап для Олександри, адже саме тут вона покроково вибудовує стратегію розвитку своєї власної справи. Після завершення 9-го класу дівчина планує поступити у кулінарний технікум, а потім продовжити навчання у Кулінарній Академії Ектора Хіменес-Браво або ж одразу в Італії.

Оцінити, наскільки апетитно виглядають страви, приготовані студенткою MiniBoss Business School можна на її власній сторінці у Інстаграмі – Sandra_Keil.

А поки дівчина навчається в MiniBoss Business School, вчиться підприємницьким навичкам, обдумує свій бізнес-проект, а також робить важливі кроки для підсилення своїх талантів і розкриває себе, як особистість.


Як зізналася сама Олександра під час інтерв’ю, її надихає коло однодумців, дітей, які також розвиваються і навіть допомагають їй рости над собою. За кілька місяців навчання вона почала більше розкриватися людям і частково подолала страх публічності. Для закріплення своїх результатів та подальшого руху вперед Олександра ініціювала дуже цікавий захід. Незабаром, а саме напередодні зимових свят, юна бізнес-леді проведе свій перший в житті майстер-клас з приготування чогось смачненького для своїх друзів, колег-Мінібосів та всіх бажаючих!


Ми ж з нетерпінням чекаємо цього дня та з приємністю спостерігаємо за генерацією нових ідей та реалізацією тих знань, що діти отримують на уроках, на практиці в житті!

Автор: Євгенія Блажевська

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)