вівторок, 11 квітня 2017 р.

Моя б воля – я б відмінила всі школи! А залишила б тільки «MiniBoss»


Моя б воля – я б відмінила всі школи! А залишила б тільки «MiniBoss», - зізнається Даша Царьова!

16-річна Даша Царьова - найстарша учениця Бізнес-школи «MiniBoss». Вона творча особистість, людина зі сформованим смаком, особливим поглядом на світ, розвиненим критичним мисленням і креативним баченням всього оточуючого. Її життєва позиція і світосприйняття відображені у численних авторських картинах та лягли в основу одного із найуспішніших Бізнес-проектів на Форумі соціально - відповідального бізнесу, який нещодавно пройшов у Чернівцях під егідою Бізнес-школи «MiniBoss».

Про своє хобі Даша Царьова говорить так:

«Увесь свій вільний час я малюю, малюю дуже багато. Я настільки захоплююсь процесом створення картин, що не помічаю, як плине час! Я малюю і для себе, і на замовлення, і на продаж, були випадки замовлень із-за кордону та через інтернет. Одну зі своїх робіт - портфоліо відомого персонажу - я продала за 1200 рублів. Мені дуже подобається зображувати 2D анімацію та авторських героїв!».

У 9-у класі Даша поїхала на навчання в Америку на Гаваї в приватну Лютеранську школу. Доля подарувала дівчині такий шанс після проходження серйозного відбору на конкурсній основі. А перемога і стажування в одній із провідних країн світу, протягом 9 місяців, повністю змінили її життя! Даша відкрила багато нового для себе. Екзотичні фрукти, японська і корейська кухня, купання в океані – це все незабутні спогади. Але, найважливіше, що зрозуміла Даша, це те, що обираючи цікаві предмети, які тобі до душі і в яких ти сам відчуваєш необхідність, ти починаєш отримувати неймовірне задоволення від навчання, а тому і краще вчишся!



Це розуміння і привело Дашу у Бізнес-школу «MiniBoss», де схожа інтерактивна ігрова система освіти і де справді хочеться вчитися, бо тут цікаво, - зізнається дівчина. Розширити коло знайомих, генерувати нові ідеї, опанувати мистецтво переговорів та переконання, навчитися заробляти гроші та глибинно пізнати фінансові складові успіху – це завдання, які Даша поклала перед собою і які поступово вже досягає. Але, найбільше дівчину і її батьків вразило те, що їй вдалося реалізувати бізнес-проект «з нуля».

На початку навчання Даша думала, що для створення такого проекту, власних сил не буде достатньо, що обов’язково потрібна неймовірна сума грошей та покровительство впливових знайомих. А після того, як їй, все ж таки, вдалося реалізувати власну ідею і повести за собою команду, а Даша стала капітаном і не побоялась взяти на себе відповідальність за результат, у неї зміцнилася віра в себе і у власні сили. Прийшло розуміння, що ще багато чого потрібно вивчити, зробити ще не одну спробу, а вдосконалюватися і вдосконалюватися, але найголовніше, що всі її сили направлені у вірне русло і результати вже тішать.

А попереду ще безліч вершин і перемог, як у творчості, так і в бізнесі!

Автор: Євгенія Блажевська


Більше - на www.miniboss-school.com

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)