пʼятницю, 3 березня 2017 р.

Створюємо щастя власними руками


Юлія Калитчук - директор дизайн-студії гардин «Юліта», разом зі своєю колегою - Євгенією Арналюк, провели чудовий майстер-клас у Бізнес-школі «MiniBoss», розкриваючи слухачам секрети професійного дизайну та декорування інтер’єру.


Та найбільш захоплюючою для всіх присутніх виявилась практична частина зустрічі, коли студенти «MiniBoss» вчилися виготовляти прикраси своїми руками, а саме - шити іграшки-подарунки. Напередодні свята 8 березня – це було, як ніколи, актуально.




Пошиття «іграшок із душею», саме так називає ці роботи Юлія Калитчук, - це справжнє мистецтво, яке приносить неймовірне задоволення і відчуття щастя. Кожна така іграшка має свій характер і несе потужний заряд позитивної енергетики.


Це найкращий подарунок, який тільки можна уявити і який завжди викликає усмішку на обличчі дітей та дорослих.

Студенти Бізнес-школи MiniBoss домовились подарувати хенд-мейд сердечка своїм мамам, а оскільки здивувати найріднішу людину не так вже й просто – то старалися як слід, враховуючи найдрібніші деталі і використовуючи найоригінальніші прикраси.


Політ дитячої фантазії нестримний, так, як і дитячі бажання, а під керівництвом двох професійних дизайнерів – Юлії та Євгенії, які роками втілюють в реальність найсміливіші мрії своїх замовників, нашим студентам вдалося реалізувати усе задумане і навіть більше - студенти виявили бажання не зупинятися на досягнутому!

А тому запросили «королев декору» на ще один майстер-клас до нашої Бізнес-школи, домовившись із майстринями про пошиття і реалізацію власних іграшок.


Про результати такого тандему ми неодмінно повідомимо!

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)